• Sicil No:
  • Soyadı:

Otomatik CMK Atama Sistemi

DUYURULAR

CMK Evrakları Teslimi İçin Son Gün 4 KASIM 2016... CMK EVRAKLARINIZIN HAZIRLANARAK 4 KASIM 2016 CUMA GÜNÜNE KADAR MERKEZ, MALKARA, MURATLI, HAYRABOLU, ŞARKÖY İLÇELERİNDEKİ MESLEKTAŞLARIMIZ BARO KALEMİNE, ÇERKEZKÖY, Hoşgeldin Ece... Değerli Meslektaşımız, Av.Merve İşbilen’in 07.01.2017 tarihinde, Çorlu Vatan Hastanesinde, Ece isminde bir kız çocuğu dünyaya gelmiştir. Anne ve babayı tebrik eder, Ece’ye Hoşgeldin Meriç ... Değerli Meslektaşımız, Av.Rabia Algur’un 03.01.2017 tarihinde, Çerkezköy İrmet Hastanesinde, Meriç isminde bir erkek çocuğu dünyaya gelmiştir. Anne ve babayı Hoşgeldin Nil... Değerli Meslektaşımız, Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Ertuğ Görkem Varol’un 02.01.2017 tarihinde, Çorlu Reyap Hastanesinde, Nil isminde bir kız çocuğu dünyaya gelmiştir. Hoşgeldin Tuna... Değerli Meslektaşlarımız Av.Tuğçe Küçükdoğan Çevik ve Av.Koray Çevik’in 25.11.2016 tarihinde Tekirdağ Yaşam Hastanesinde Tuna isminde bir erkek çocuğu Hoşgeldin Hayat... Değerli Meslektaşımız Av.Duygu Erkavin Akın’ın 22.11.2016 tarihinde  Tekirdağ Yaşam Hastanesinde, Hayat isminde bir kız çocuğu dünyaya gelmiştir. Anne ve babayı tebrik Hoşgeldin Defne Arya...  Değerli meslektaşlarımız Av. Duygu Yavuz ile Av. Erman Yavuz'un 18.11.2016 günü(bugün) Tekirdağ Yaşam Hastanesinde Defne Arya isminde kız çocukları dünyaya gelmiştir. Hoşgeldin Mina... Değerli Meslektaşlarımız Av.Yasemin Cabbar Şen ve Av.Zeynel Şen’in 16.11.2016 tarihinde Tekirdağ NKÜ Araştırma Hastanesinde Mina isminde bir kız çocuğu dünyaya gelmiştir. Hoşgeldin Doruk Barış... Değerli Meslektaşımız Yönetim Kurulu Üyemiz ve Saymanımız Av.Barış Aktaş'ın 08.11.2016 tarihinde Tekirdağ Yaşam Hastanesinde, Doruk Barış isminde bir erkek çocuğu dünyaya CUMHURİYET SAVCILIKLARI VERGİ NUMARALARI SAVCILIK ADI VERGİ DAİRESİ ADI VERGİ NO Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı Namıkkemal Vergi Dairesi  2160173764 Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı Çorlu AİDAT ÖDEMELERİ TEKİRDAĞ BAROSU BAŞKANLIĞI   DUYURU BAŞKANLIĞIMIZ İLE DENİZBANK ARASINDA ANLAŞMA SAĞLANMIŞ VE BANKA HESAP NUMARALARIMIZ DEĞİŞMİŞTİR.  BARO AİDATI ÖDEMELERİ İLE CMK TARİFELERİ 2005 CMK TARİFESİ » 2006 CMK TARİFESİ » 2007 CMK TARİFESİ (TBB) » 2007 CMK TARİFESİ (BAKANLIK) » 2008 CMK TARİFESİ » 2009 CMK TARİFESİ » 2010