"Anayasa Değişikliğini Tartışıyoruz"
Baromuzca düzenlenen “Anayasa değişikliğini tartışıyoruz” konferansı 23.02.2017 tarihinde Tekirdağ Karaevli Salonlarında yapıldı.
Açılış konuşmasını Baro Başkanımız Sayın Av.Erhan Sezer’in yaptığı konferansa moderatör olarak Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Hüseyin Emre Altınışık, konuşmacılar olarak da Psikiyatrist/Yazar Sayın Dr.Semih Dikkatli, Anayasa Hukukçusu Sayın Prof.Dr.Süheyl Batum ve Türkiye Barolar Birliği Başkanı Sayın Av.Prof.Dr.Metin Feyzioğlu katıldılar.
Konferansımızdan önce Türkiye Barolar Birliği Başkanı Sayın Av.Prof.Dr.Metin Feyzioğlu ve beraberindeki heyet 22.02.2017 tarihinde Lüleburgaz, Babaeski, İnece, Kırklareli, Kaynarca, Ahmetbey, Evrensekiz, Büyükkarıştıran, Muratlı, Ergene, Çorlu, 23.02.2017 tarihinde Malkara, Keşan, Uzunköprü, Hayrabolu ve Tekirdağ olmak üzere 16 ayrı yerde yoğun ilgi ve katılımlı toplantı ve konferanslar gerçekleştirmiştir.
Konferansımıza çok yoğun ilgi gösteren, salonlara sığmayan Tekirdağlı hemşehrilerimize ve her görüşten sivil toplum kuruluşlarının çok değerli temsilcilerine, konferansımızı onurlandıran Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Hüseyin Emre Altınışık, Psikiyatrist/Yazar Sayın Dr.Semih Dikkatli, Anayasa Hukukçusu Sayın Prof.Dr.Süheyl Batum ve Türkiye Barolar Birliği Başkanı Sayın Av.Prof.Dr.Metin Feyzioğlu ve emeği geçen herkese Baromuz adına sonsuz şükran ve teşekkürlerimizi sunarız.