Av. Nezihi Tokatlı ebediyete uğurlandı

Bugün(16.07.2021) vefat eden Baromuzun kıdemli üyelerinden Av. Nezihi Tokatlı’nın cenazesi, Başkanımız Av. Sedat Tekneci, önceki dönem Başkanlarımız Av.Mehmet Nuri Saygun, Av.Bekir Güngör,  Başkan Yardımcımız Av. Egemen Gürcün, Saymanımız Av. Orçun Urak, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Uğur Yüksel ve Av.Fırat Uysalcan, Disiplin Kurulu Üyemiz Av. Haşim Uzun, Denetleme Kurulu Üyemiz Av.Ali İhsan Tertemiz, ve çok sayıda meslektaşımızın katılımı ile,  ikindi namazı sonrası, Süleymanpaşa Rüstempaşa Camiinde kılınan cenaze namazının ardından, eski şehir mezarlığında, ebedi istiratgahına uğurlanmıştır.

Merhum meslektaşımıza Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve tüm camiamıza başsağlığı dileriz.