Büyük Önder Atatürk'ün Tekirdağ'ı Ziyareti ve Harf İnkılabının Uygulanışının 91. Yıldönümü
Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 23.08.1928 tarihinde Tekirdağ'ı ziyareti ve Harf İnkılabının Uygulanışının 91. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında, Tekirdağ sahilinde bulunan Atatürk Heykeline çelenk sunma törenine ve sonrasında Tekirdağ Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezinde bulunan Tekirdağ ve Atatürk Fotoğrafları sergisinin açılışına Baro Başkanımız Av. Sedat Tekneci ile katılım sağladık. Fotoğraf sergisinin açılış kurdelesini Başkanımız Av. Sedat Tekneci ile beraber Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve 8. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tankçı Kurmay Albay Cumhur Mustafa Kıcanaoğlu birlikte kestiler.