YEŞİL PASAPORT İÇİN GEREKLİ BELGELER

·         Meslekte 15 yılını dolduran meslektaşlarımız adına düzenlenmiş ıslak imzalı ve mühürlü pasaport talep belgesi (Arkalı-önlü tek sayfa halinde) talep formuna aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. http://www.tekirdagbarosu.org.tr/Page?Formlar&=13

·         160,00 TL Pasaport Defter Bedelinin yatırıldığına dair makbuz. (Ptt, Vergi Dairesi ve Kamu Bankaları)

·         2 Adet Pasaport için biometrik fotoğraf.

·         Türkiye Cumhuriyeti Nüfus Cüzdanı

·         Öğrencilerden ıslan imzalı ve mühürlü öğrenci belgesi (Üniversite öğrencileri için e-devlet üzerinden alınmış öğrenci belgesi geçerli olacaktır.)

·         18 yaş altı bireyler için anne-baba birlikte başvuruda bulunmalı ya da gelemeyen anne ya da baba için noterde hazırlanmış muvafakatname ile başvuruda bulunulmalıdır.

·         Var ise önceki pasaportlar teslim edilmelidir.

·         Başvuruda bulunacak herkesin başvuru esnasında başvuru merkezinde hazır bulunması gerekmektedir.

·         Başvuruda bulunacak meslektaşlarımız Alo 199’dan veya www.nvi.gov.tr adresinden randevu alması gerekmektedir.