Stajyer Temsilcisi Seçimi Baro Hizmet Binamızda Gerçekleştirildi

Baromuza kayıtlı olarak staj dönemlerini sürdüren avukat adaylarımızın temsilciliğini yapan Stj.Av. Burak Can Beyaz'ın staj döneminin bitmesi üzere yeni bir temsilcinin belirlenmesi için Baro Hizmet Binamızda Stajyer Temsilcisi Seçimleri gerçekleştirildi. Bu seçim sonucu temsilcilik görevini Stj.Av. İsmail Furkan Şen üstlenmiştir. Önceki dönemde hizmetlerinden dolayı Stj. Av. Burak Can Beyaz'a plaketini Baro Başkanımız Av. Sedat Tekneci takdim etti. Plaket takdimi sırasında Başkan Yardımcımız Av. Egemen Gürcün, Genel Sekreterimiz Av. Ertuğ Görkem Varol ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Barış Aktaş, Av. Tolga İşcan, Av. Zümrüt Canku Arslan, Av. Uğur Yüksel, Av. Ertürk Karakaş ve Av. Merve İşbilen hazır bulundular.