TMMOB Tekirdağ Bileşenleri Baromuzu Ziyaret Etti

TMMOB Tekirdağ Bileşenleri, Baromuzu ziyaret ederek, Avukatlık kanununda yapılmak istenen değişiklere karşı gerçekleştirilen savunma yürüyüşünde Baromuzun yanında olduklarını belirttiler. Ziyarete Tekirdağ Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Dr. Cemal Polat, Tekirdağ Mimarlar Odası Başkanı Gökhan Tanrıöver, Tekirdağ Mimarlar Odası Genel Sekreteri Okan Tuncer, Tekirdağ Makine Mühendisleri Odası Genel Sekreteri Ünal Tarhan, Tekirdağ Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Temsilcisi Babacan Yıldız, Tekirdağ İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Aykut Akdağ ve Genel Sekreteri Aycan Gündüz katıldılar. Gelen ziyaretçileri Baro Başkanımız Av. Sedat Tekneci, Başkan Yardımcımız Av. Egemen Gürcün, Genel Sekreterimiz Av. Ertuğ Görkem Varol, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Barış Aktaş, Av. Zümrüt Canku Arslan ve Av. Uğur Yüksel karşıladılar.