6 Şubat Depremleri Anma Programları

Tekirdağ Barosu, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı ve Tekirdağ Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcılığınca ortak düzenlenen 6 Şubat Depremlerini Anma Programı Tekirdağ Adliyesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Açılış Konuşmasını Baro Başkanımız Av. Egemen Gürcün, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Soner Gül ve Tekirdağ Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Ünal Bingül’ün yaptığı programda Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, 6 Şubat Depremlerinde Kilis Valisi olarak görev yaptığı sırada yaşadıklarını aktardı. Ardından Namık Kemal Üniversitesi Dr. Öğr. Gör. ve Yapı-Denetim Mühendisi Ahmet Bal 6 Şubat Depremlerinin Mevcut Yapılara Etkisi, İzlenimler ve Güçlendirmede Yeni Teknolojiler konulu panel gerçekleştirdi.