Çorlu Tren Kazası Duruşması 25 Nisan 2024 Tarihine Ertelendi

Çorlu Tren Kazası Duruşması Çorlu Halk Eğitim Merkezinde gerçekleştirildi. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in de katıldığı duruşmaya Baro Başkanımız Av. Egemen Gürcün, Batman Barosu Başkanı Av. Erkan Şenses, Sakarya Barosu Başkanı Av. İlknur Ebiz Yıldız, Samsun Barosu Başkanı Av. Pınar Yıldıran, Kırklareli Barosu Başkanı Av. Turgay Hınız, Başkan Yardımcımız Av. Zümrüt Canku Arslan, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Delal Dağ, Çanakkale Barosu İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Av. Hasan Ozan Dilli, önceki dönem Baro Başkanımız ve TBB Delegesi Av. Sedat Tekneci, Çanakkale Barosu TBB Delegesi Av. Bülent Şarlan, Tekirdağ Barosu Genç Avukatlar Meclisi Başkanı Av. Fırat Eren Canpolat ve çok sayıda meslektaşımız katılım sağladı. Kararın açıklanmasının beklendiği duruşma, heyetten bir hakimin aldığı sağlık raporu gerekçesiyle 25 Nisan tarihine ertelendi.