Yapı Kredi Bankası İle Tekirdağ Barosu Üyelerine Özel Anlaşma İmzalandı

Tekirdağ Barosu ve Yapı Kredi Bankası arasında yapılan anlaşma sonucu, imza tarihini takip eden 6 ayda toplam 80.000 TL UYAP ödemesini Yapı Kredi Bankası üzerinden alan avukatların 2024 yılı ikinci dönem aidatları Banka tarafından ödenecektir.

Bu avantaja dahil olmak istemeyen avukatlardan kesintisiz 6 ay boyunca toplam 50.000 TL UYAP ödemesini Yapı Kredi Bankası üzerinden alanlara 2.500 TL Worldpuan tanımlanacaktır.

Ayrıca Yapı Kredi Business Kart alan meslektaşlarımıza 2 yıl kart aidatı muafiyeti ve 50.000 TL harcama sözüne 2.500 Worldpuan fırsatı.

Yanında çalışanı olan meslektaşlarımıza kişi başı aylık maksimum 600 TL ve 36 ay süre ile maaş promosyonu fırsatı.

Fırsatlardan yararlanmak isteyen meslektaşlarımız Yapı Kredi Şubeleri ile iletişime geçebilirler.

Sözleşme için tıklayınız.