Mustafa Kemal Atatürk

Tekirdağ Barosu Geleneksel15. Halı Saha Futbol Turnuvası Finali

Tekirdağ Barosu Geleneksel 15. Halı Saha Futbol Turnuvası Final Maçı 17.06.2023 Cumartesi günü Bahçe Halı Saha tesislerinde oynandı. 29 Nisan’da başlayan turnuvada Novatos ve Çerkez City takımları arasında oynanan final maçı öncesinde Last Dance ve Muratlı XL takımları arasında 3.lük ve 4.lük maçı oynandı. Turnuvayı Muratlı XL takımı dördüncü, Last Dance üçüncü tamamlarken, Novatos’u 2 - 1 yenerek Çerkez City takımı şampiyon oldu. Novatos takımı ise turnuvayı ikinci bitirdi. Turnuvada en değerli oyuncu ödülünü Av. Kenan Özkan alırken turnuvanın Gol Krallığını da Av. Umut Budak kazandı. Turnuvada dördüncü olan takıma ödülü Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Harun Özmen, üçüncü olan takıma ödülü Genel Sekreterimiz Av. Orçun Urak, ikinci olan Takıma Ödülü önceki dönem Baro Başkanımız ve halen TBB Delegemiz Av. Sedat Tekneci, birinci olan takıma ödülü Baro Başkanımız Av. Egemen Gürcün tarafından takdim edildi.