2023-2024 Adli Yıl Açılışı Çelenk Töreni

2023-2024 Adli Yıl açılışı kapsamında Baro Başkanımız Av. Egemen Gürcün tarafından Atatürk Büstüne Çelenk sunumu gerçekleştirildi. Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Soner Gül ve Tekirdağ Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Ünal Bingül ve Tekirdağ İl Protokolü ve çok sayıda hakim ve savcının da katıldığı törende Baro Başkanımız Av. Egemen Gürcün yaptığı konuşmasında avukatlık mesleğinin sorunlarına, hukukun üstünlüğü ve adalet ihtiyacına dikkat çekti.

Aynı zamanda Çorlu, Çerkezköy, Saray ve Hayrabolu ilçelerimizde de İlçe Temsilciliklerimizce Atatürk Büstüne Çelenk sunumu gerçekleştirildi.

Çelenk töreni sonrasında Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Soner Gül, Tekirdağ Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Ünal Bingül, Tekirdağ 1. Aile Mahkemesi Hakimi Ayşe Öznur Yiğiter ve Tekirdağ Ticaret Mahkemesi Başkanı Bahattin Arıkan Baromuza nezaket ziyareti gerçekleştirdi.