Mustafa Kemal Atatürk

Tekirdağ Barosu Genç Avukatlar Meclisi Seçimli Olağan Genel Kurulu Tekirdağ Barosu Hizmet Binası Konferans Salonunda gerçekleşti. Baro Başkanımız Av. Egemen Gürcün’ün konuşma yaptığı Genel Kurul’da Yürütme Kurulu Başkanı Av. Burak Can Beyaz’ın gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgilendirmesinin ardından adaylar kendilerini tanıtarak yapacakları faaliyetler hakkında bilgi verdi. Genç Avukatlar Meclisi Yürütme Kurulu Başkanlığı için Av. Fırat Eren Canpolat ve Av. İsmail Kaymakçı Aday olurken Yürütme Kurulu için Av. Kamilcan Yavaş, Av. Aylin Ayan, Av. Ahmet Yiğit, Av. Yaren Seza Yavuz, Stj.Av. Aslıhan Özyıldırım, Stj.Av. Dicle Demirel, Stj.Av. Konur Alp Tezel ve Stj.Av. Seray Suraz adaylığını açıkladı. Meslekte 5 yıl ve altı görev yapan avukat ve stajyer avukatların oy kullanacağı seçimler 28 Kasım Salı Günü saat 09:00 ve 17:00 arası Baro Odalarında gerçekleşecek.