Liman Kapasite Artışı projesi ile ilgili basın açıklamasına katılım sağlandı

Ceyport Tekirdağ Uluslararası Liman İşletmeciliği A.Ş tarafından yapılması planlanan ve hakkında ÇED Olumlu kararının iptali ve “Yürütmenin durdurulması” kararı olan  “Liman Kapasite Artışı” projesi ile ilgili olarak yeniden başvuruda bulunulmuş ve ÇED Olumlu kararı 15.11.2023 tarihinde görüşe açılmıştır.
         Konuya ilişkin TMMOB Tekirdağ Başkanı Cemal Polat tarafından Tekirdağ Adliyesi önünde gerçekleştirilen ve çok sayıda STK temsilcisinin de katıldığı basın açıklamasına Baromuz adına Tekirdağ Barosu Çevre, Kent ve İklim Değişikliği Komisyonu üyeleri Av. Serçin Deneri ve Av. Şenay Becerikli ile Genç Avukatlar Meclisi Yürütme Kurulu Üyeleri Av. Kamilcan Yavaş, Av. Ahmet Yiğit ve Stj. Av. Konur Alp Tezel tarafından katılım sağlanmıştır.

Basın açıklamasının metni için tıklayınız.