Mustafa Kemal Atatürk

Çerkezköy Başsavcısına Talep ve Öneriler İletildi

Çerkezköy Adliyesinde her geçen gün artan mekânsal sorunların çözümü amacıyla Adalet Bakanlığınca Ek Hizmet Binası tahsis edilmesine ilişkin karar sonrası yönetim kurulunda yapılan değerlendirmelerin ve meslektaşlarımızdan gelen taleplerin iletilmesi amacıyla Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Burak Yılmaz, Baro Başkanımız Av. Egemen GÜRCÜN, Başkan Yardımcımız Av. Zümrüt CANKU ARSLAN ve İlçe Temsilcimiz Av. Mustafa TEYMUR’dan oluşan heyet ile ziyaret edildi.

Görüşmede, meslektaşlarımızın Hukuk Mahkemeleri ve İcra Müdürlüğünün mevcut yerde devam etmesine ilişkin talepleri ilk elden sayın Başsavcıya aktarıldı. 

Toplantıda ayrıca, yeni kurulan Çerkezköy Adli Yargı İlk Derece Komisyon Başkanlığı ve Ağır Ceza Mahkemesi ile geçtiğimiz hafta Adalet Bakanlığınca oluşturulmasına karar verilen mahkemelerin durumu, ilave kalem personeli ihtiyacı, CMK ücretlerinin ödenmesi ve yol ücretleri konuları da ele alındı. Daha sonra Baro odasında meslektaşlarla buluşan Baro Başkanımız toplantı ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.